Wednesday, December 22, 2010

SPEECHless

" erkk..speechless"

one simple respons that may actually mean many things,. yeah based on situation and types of statement being expressed by the other party.

it was like.."ada malaikat lalu ke?" like most of ppl wud say. ahaks! yeah. malaikat lalu and jugak otak aku behenti berfikir , ibarat dunia ini tehenti seketika. ahaks!

reason:
  1. total mixed up feeling sampai tktaw nk express yng mana satu.
  2. what uve been saying might possible be sooo true dat i dun have any denial statement to make.
  3. "u were reading my mind & now my words had been stolen!perfect!"
  4. apa yng u cakap is a fact. case closed.
  5. "arh. cakap pun tk gune, kau degil.baek aku diam."
  6. ops.. sory tetido. its my turn to respon now?? (beb u talk too much.)

Now meh review apa most famous line which cause total speechless .


"People change"

Just saying this two words, u ll shut many mouths from keep on arguing.
simply said ..everyone seems to willingly and unwillingly agreed to this fact.
reason: every single being seem to experience it either realizing it or not.
regardless of the reasons behind the changes made , all changes undeniably hard to resist.


"Dah takde jodoh" & " Dah takdir"

ayat paling femes untuk pasangan suami isteri yng baru becerai. tapi org gune gak tuk pasangan becinta yang baru clash. erk..!! tapi sumpah ni la satu satunye nk senyapkn peminat peminat gosip dari terus betanya n betanya kenapa itu and kenapa ini.believe me it works!
reason: nobody dare to blame takdir and " jodoh pertemuan di tangan ALLAH". coz if u dare to question and blame these.. erk!!! u need to get a book at the RELIGIOUS section.



"tahula aku hensem.." or "tahula aku cantik.."


kalau buddies u all speechless lepas korang cakap nie.. mungkin anda patut tgk cermin . mungkin jela.. haha
reason: ada dua..first " OH MY.. perasannnye.." kedua.." ookay.. ill try to be nice.. but i shud not tell lies. so better i diam"


" i sayang u. i love u"



ha ni plak. kalau pastu dia speechles.. ada banyak sebab..
reason:
" eh. betul ke ni? ke aku salah dgr?kng aku respon kang salah, malu lak. diam dulu. biar elobrate dulu"
" alamak.. dia sayang aku la plak. aku biasa biasa je. camnie ni.. nk play nice ke? kng kesian lak. diam dulu la. amik mood"
"gud. tapi leks lu.control skit, ego skit. jual mahal skit"

to bo noted: kadang2 memg org speechless sbb dia tk dgr masa u cakap first time tu. so, kumpul keberanian and ulang la sekali lagik kalau dia tk respon. tk pun.. elobrate.
kalau malas pun tkpe. cakap je " i bukan astro memg takde siaran ulangan. u missed.. nasibla.."hahaha.



No comments:

Post a Comment

What say you?